Sommeren kom til Danmark

Loppemarked 9690 Fjerritslev

I sidste weekend var vi hjemme hos mine forældre, hvor der lørdag formiddag var loppemarked igennem hele hovedgaden af byen. Jeg troede ikke at dette sommerloppemarked, der er hver eneste lørdag over sommeren i min barndomsby var blevet så stort, så var meget overrasket. Fandt en masse lækre ting; retro håndklæde (5 kr.), værktøjskasse + værktøj (15 kr.), dukke + dukketøj (25 kr.), plast traktor (5 kr.), så synes jeg har fået mange lækre ting til Lille K for ingen penge. Desuden var Lille K så heldig at få den skønneste feriegave af sin moster – en elastikmappe med selveste Barbapapa til alle sommerens tegninger. Skønt!

koeb

I dag havde jeg egentlig en plan om at jeg ville have printet en masse ting ud til Barnets Bog, som jeg har til at ligge og flyde på computeren.. Men jeg er lidt i tvivl om jeg får det gjort, når nu vejret er så godt. Jeg skal under alle omstændigheder have givet vores grill en ordentlig rengøring, da vi har planer om at bruge den i næste uge, hvor vi får besøg af de sødeste venner. Glæder mig så meget og er allerede nu ved at overveje menuen for aftenen, hvorfor jeg gerne vil have at grillen er en mulighed. Håber alle derude får en skøn dag og har mulighed for at nyde det gode vejr.

Nu er der kun tre dage til min seneste give away slutter, så skynd dig ind og deltag, hvis ikke allerede du har gjort det. Del også meget gerne på facebook, så vi kan få udløst en ny give away med det samme.

1 kommentar

  • Her hjemme elsker vi også at gå på loppemarket og vi har fundet så mange gode ting. 🙂 Min store pige plejer at sige at loppemarket, jul og fødselsdag er de bedste dage på året. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommeren kom til Danmark