Hjemmelavet fuldkornspizza

Muffins med banan og chokolade

Jeg skal have bagt kage til i morgen, hvor jeg skal mødes med en masse dejlige mennesker.. havde fuldstændig glemt det, men pludselig slog det mig og kunne heldigvis sende Lille K og Martin afsted efter de få ingredienser vi manglede imens jeg gjorde det hele klar. Havde bestemt mig for at jeg ville have muffins med banan/chokolade med, da jeg synes det er så let at lave og dejlig nemt at spise.. Til dem der følger med på facebook, så lovede jeg jo at komme med opskriften, så her er den.. (12 stk.)

2 æg · 150 g sukker · 1 tsk vaniliesukker · 200 g hvedemel · 2 tsk bagepulver · 125 g smør · 2 modne bananer · 100 g mørk chokolade

Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg, vaniliesukker og sukker hvidt. Bland herefter hvedemel, bagepulver og smeltet smør sammen. Mos bananer og hak chololade. Alle ingredienserne røres sammen i en stor skål til sidst. Til sidst deles dejen i 12 forme og bages i ovnen i 15-20 min.

foto kopi 2

foto kopi 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet fuldkornspizza