Vinder af LEGO DUPLO Disney Princess

Vind en super lækker toilettaske fra Roommate

Som lovet kommer der i dag en ny lækker give away. Jeg sidder og ser OL, herrerne spiller håndbold, hvorfor det sikkert godt kan blive et lidt flyvsk indlæg, da det kan være svært at holde koncentrationen på skærmen. Kampen er nemlig vildt spændende. Er der nogle af jer der fulgte med? I denne give away kan du vinde denne skønne toilettaske fra Roommate! Den er super rummelig og der kan sagtens pakkes til alle toiletsagerne til de små størrelser.

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget, så alle kan være med!

toilettaske

Vinderen trækkes mandag den 13. august

“Præmien i denne give away er sponsoreret. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at udlodde det i en give away, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.”

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinder af LEGO DUPLO Disney Princess