Muffins med banan og chokolade

Vinder af LEGO DUPLO Disney Princess

Jeg vil starte med at sige tusind tak til alle jer der deltog i denne give away – det var jo helt vildt! Glæder mig allerede til at få skudt den nye i gang, som jeg også håber I er med på at deltage i. Mere om den senere i dag. Først vil jeg offentliggøre den heldige vinder af det skønne slot fra LEGO DUPLO.

Der var 105 kommentarer der skulle tælles med, når et par fejl/gengangere var sorteret fra, og så skulle Martin sige et tal imellem 1-105. Han valgte 85, som er året han er født i. Så vinderen blev Molly, som havde skrevet kommentaren: “Det ville mine børnebørn elske at lege med, når de er på besøg. Kærlig hilsen Molly” Da du ikke har en blog du henviser til Molly, er jeg nødt til at få dig til at kontakte mig, så jeg kan få sendt din adresse videre til LEGO DUPLO, så du kan modtage din skønne præmie. Jeg håber du/dine børnebørn får stor fornøjelse med slottet.

IMG_1055

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Muffins med banan og chokolade