Sommerhus i Nordjylland

Solbadning og UNO

Hele weekenden har vi spillet UNO, slikket sol, nydt græsplænen, lavet massevis af mad, set min venindes mand spille fodboldkamp (han scorede to mål og hev straffe – SEJT!!), leget med Lille K, hørt musik og haft besøg af søde venner, hvor der, blandt en masse andet, blev spillet rundbold i total mørke, badet i Vesterhavet, spillet kongespil, snakket og HYGGET!!

Håber I andre har nydt det gode vejr og haft en dejlig weekend. Vi er i sommerhus endnu, men regner med at tage hjem onsdag/torsdag for at få pakket ud -> pakket igen, da vi skal til København en uges tid. Blandt andet for at se min svigerfamilie, se søde venner, komme i Zoo og nårh ja også lige tage til Coldplay koncert på tirsdag. Glæder mig SÅ meget!!

Vi spiller så meget UNO heroppe at vi nu har overvejet at anskaffe os den der kortblander man kan få dertil – nogle der har erfaringer med den?

Ha’ det skønt og nyd hinanden. Øh, fik jeg sagt jeg skal til Coldplay??

20120820-085653.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerhus i Nordjylland