Solbadning og UNO

Turen går til København

I morgen tager vi den sidste dag i sommerhus, da vi jo hr været meget heldige med vejret er vi blevet enige om at det var dén sommerferie i sommerhus.. Vi skal hjem og have pakket ud og så have pakket igen, da vi tager til København en uges tid. På tirsdag skal vi til koncert med Coldplay og det glæder jeg mig simpelthen så meget til.. 

Jeg skriver fra en ny App til iPad’en, som jeg lige har downloadet. Det var et tip fra en jeg følger på Twitter og indtil videre er jeg ovenud tilfreds. Den er super simpel i funktionerne og så har den en rigtig nem brugeroverflade. Bestemte mig for at den skulle afprøves, da jeg desværre ikke er så god til at få hevet min computer frem, når ikke vi er hjemme, hvorfor jeg så ikke får blogget. Og det er jeg ked af. Nu må vi se om det her hjælper på det – jeg håber det. 

1 kommentar

  • Den lyder fin den app, er det sådan du kan dele hvad den hedder.. ?
    God tur til kbh..

    SVAR: Selvfølgelig vil jeg dele det – den hedder Posts, lavet af Pico. Håber du bliver glad for den 🙂 Kh Kamilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Solbadning og UNO