Turen går til København

Hverdagen tog pludselig over

Vi er, for længst, kommet hjem fra både sommerhus og København, men der har været så mange ting der skulle gøres, rutiner vi skulle finde tilbage til, gøres klar til studie, lidt bunker af vasketøj, for få timer i døgnet og ikke mindst studieSTART, som desværre har gjort at jeg har set mig nødsaget til at glemme bloggen noget tid.

Jeg er, som sagt, startet på nyt studie og jeg er VILD med det. Læser grafisk designteknologi i Aalborg, lige rundt om hjørnet faktisk og hvor er det skønt at have en hverdag. Selvfølgelig er det da lidt hektisk om morgenen, det er hårdt at være fuldstændig udkørt kl 22.30 og det er en underlig følelse at finde tøj frem, pakke tasken og gøre nogenlunde klar til morgenmad til dagen efter, inden jeg går i seng, for at spare minutter om morgenen. De minutter er guld værd i sengen, da jeg er udpræget B-menneske. Men jeg glæder mig til hver eneste dag på skolen – til at lære nyt, det sociale liv derovre og til at blive god til min store interesse. Den bedste. Det vil jeg være.

Overvejer endda allerede et nyt design til bloggen.. Synes uglen er fin, men har set på den i mange år nu efterhånden. Og tænker det kunne være en super udfordring for mig, når jeg alligevel skal øve mig i programmerne.

Vinderen af min seneste give away er fundet og jeg skyder meget snart en ny i gang og offentliggør selvfølgelig også vinderen af denne. Og har jeg fortalt jer at jeg har indgået samarbejde med Molo, hvilket I snart både ser og hører MEGET mere om. Glæd jer!!

Her er et lille stemningsbillede fra i aften, hvor vi passede vores nevø. Lille K og fætter Gustav hyggede sig og mandagsdasede foran tv’et inden sengetid.

20120910-231603.jpg

1 kommentar

  • Nåårh altså. Det er det sødeste billede ever <3
    Og så hepper jeg desuden mege meget på sætningen: "…blive god til min store interesse. Den bedste. Det vil jeg være." !! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Turen går til København