Vinder af toilettaske

Jeg har, ved hjælp af random.org fundet vinderen af bloggens sidste give away, hvor den heldige vinder af den skønneste toilettaske fra roommate.dk skulle findes. Og hun er fundet. Det blev kommentar nummer 44, skrevet af Kristina S. med kommentaren: “Vil gerne vinde til min venindes kommende datter… Den vil helt sikkert bringe meget stor glæde hos både mor og baby i lang tid! Hilsen fra Kris” Stort tillykke til Kris.

toilettaske

Så Kristina S., vil du ikke sende mig en besked under kontaktformularen her på bloggen med din adresse, så får jeg sendt den lækre toilettaske hjem til dig. Og sikke en heldig lille pige der får sig gode gaver fra mors veninder – allerede inden hun er her. Stay tuned på bloggen, der kommer en masse andre skønne sager til de små. Og snart også de smukkeste smykker til os voksne!

Skærmbillede 2012-09-12 kl. 09.21.40

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Undervisning på UCN