Diamantbryllup - 60 års ægteskab

Nyt design på bloggen

Jeg ved godt at bloggen kun er mit eget lille frirum og at jeg kun blogger for mig egen skyld, men jeg får dårlig samvittighed, når ikke jeg blogger. Overfor mig selv. Det er nydelse og luksus for mig at har mulighed for at bruge tid på at få skrevet ord og tanker ned. Den sidste tid har jeg dog haft mange overvejelser med bloggen – grafiske forandringer. Og tanker om funktionerne på siden. Men jeg har brug for din hjælp. Som læser på min blog er det jo dig der bruger den og ser layoutet, når du er inde forbi.

Jeg er ved at stykke et spørgeskema sammen, som jeg håber du vil svare på. Det bliver et skema med svarmuligheder, så det er nemt og hurtigt at besvare. Selvfølgelig vil der være mulighed for at vinde en præmie for dem der deltager. Mere om det i indlægget, hvor jeg vil linke til skemaet.

Håber du vil være med til at hjælpe mig, ved at svare på spørgeskemaet, når dette bliver aktuelt. Indtil da vil jeg håbe at du lige vil tjekke bloggen design og funktioner ud, og se om du falder over nogle fejler eller mangler. Eller måske endda ønsker om eventuelle ændringer. Skulle der være noget du bider mærke i, entet det ene eller andet, så husk endelig på dem, når spørgeskemaet bliver lagt online. På forhånd tak – din hjælp betyder meget for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Diamantbryllup - 60 års ægteskab