Svar på spørgeskemaet og vind googiebag

Give away – vind service fra Toddler

Så er der endnu engang tid til at skyde en ny give away i gang på bloggen. Jeg skal, i samarbejde med Toddler, finde to heldige vindere af et sæt service (kop+skål+tallerken) i valgfri farve. Det er muligt for alle at deltage, med op til 5 lodder.

1 lod, hvis du skriver en kommentar til indlægget her.

2 lodder, hvis du liker Toddlers facebookside lige her.

5 lodder får du, hvis du gør de to ovenstående ting + linker til denne konkurrence i din sidebar eller på facebook.

(lån gerne billeder – har fået lov til at låne fra Toddlers hjemmeside)

Men skynd dig, jeg trækker allerede en vinder mandag den 15. oktober 2012

Der er så ubeskriveligt mange fordele ved at benytte Toddlers service, da det er så gennemført i design og funktion. Alle produkterne kan selvfølgelig komme i microovnen og opvaskemaskinen, hvorfor det gør hverdagen nemmere for os forældre. Alle elementerne er skridsikre og koppen er i særdeleshed nem at bruge for de små fingre ved middagsbordet, også selvom de er fedtede af mad og andet. Et andet kæmpe plus er at der ikke sker en misfarvning produkterne, som vi herhjemme desværre ofte oplever på andre mærker, når vi for eksempel får kødsauce eller andre meget farverige retter.. Servicen fra Toddler holder farven, det skridsikre og hermed kvaliteten selv efter mange ganges brug og opvask.

?Præmien i denne give away er sponsoreret. Meninger og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at udlodde det i en give away, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.?

54 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Svar på spørgeskemaet og vind googiebag