Tester LEGO DUPLO ZOO App

Sygdom og besøg fra Frederiksberg

Lille K er syg! Øv. Endnu mere øv at det skulle falde sammen med den weekend, hvor mine svigerforældre er på besøg fra København. Alle planer om ture i zoo og lange hyggelige gåture er annulleret og vi hygger indendørs med tændte stearinlys, Hama maxi perler, tegnefilm, massevis af dyner, bøger og nattøj. 

Det var bestemt ikke planen, men vi prøver at få det bedste ud af det og jeg nyder at have et par hænder mere.. For som om det ikke skulle være nok at Kornelia er ramt af slem mellemøresbetændelse, så er Martin også sengeliggende med feber og ubehag. 
Håber der er andre der har en skøn weekend, hvor de kan være ude og nyde det gode vejr.. Måske vi senere pakker Lille K godt ind i dyner, tæpper, varmt tøj og en stor hue og så går en tur i klapvognen – det er jo meget godt at få lidt kulde i lungerne, når man har feber.. det sagde lægen i hvert fald. Jeg beklager der ikke er et billede til indlægget, men synes ikke rigtig der er noget der skal foreviges herhjemme lige nu…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tester LEGO DUPLO ZOO App