Kundeaften i Blå Fugl

Vinderne af service fra Toddler

Så blev de heldige vindere fundet af det lækre service fra Toddler. Tusind tak for alle jer der deltog i denne give away, det var ret vildt – i alt 177 lodder blev talt op. Jeg brugte endnu engang radom.org til at finde en vinder, da jeg slet ikke kunne overskue at finde på noget sjovt med så mange lodder.

Vinderne blev som følger:

Kommentar nummer 137 – Fru P., der skrev kommentaren: “Jeg håber på at vinde, da det herhjemme ville gøre meget stor glæde!!! Jeg er med på 1 meget stort lod (håber jeg i hvert fald). Fingers crossed.. Knuzzz Birgitt”

Kommentar nummer 169 – Maria J, der skrev kommentaren: “Vil gerne vinde til min niece. Fin gave jeg kan give. (: Maria J.”

Der er desværre ikke nogen af de to vindere der har en blog, men vil I ikke sende mig en mail med jeres adresse og hvilken farve I ønsker? Så kan jeg få dem sendt videre til Toddler og I kan modtage jeres lækre præmie. Og forresten, stort tillykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kundeaften i Blå Fugl