5 hurtige på en tirsdag

Vind strygemærker til tøjet og adresseklistermærker

Har du før mistet noget af børnenes tøj i institutionen? Har du husket at skrive navn i alt tøjet? Eller synes du det er en skam at overtegne tøjet med navn, gang på gang efter hver tøjvask?

Så har Ikast Etiket den helt rigtig læsning til dig. De har pakker med strygemærker, hvor du nemt kan få styr på børnenes tøj og altid få det rigtige og det hele med hjem fra institutionen. De kan bruges til både flyverdragten, trøjer, bukser, vanter, yndlingsbamsen/suttekluden og endda sko. Herhjemme har vi brugt disse etiketter og har aldrig (7-9-13) nogensinde mistet noget af Kornelias nede i vuggestuen. Hvor er det skønt, for vi oplever forældre eftersøger tøj og ting dernede på fællesopslagstavlen. Derfor vil jeg gerne give rådet videre til alle mine læsere, hvorfor jeg jo gerne vil hjælpe alle med at gøre hverdagen og livet med børn nemmere, hvis jeg kan?! Vi har kun en enkelt gang strøget disse strygemærker i de ting der skulle ned i vuggestuen og alt er blevet vasket op til flere gange. På op til 60 grader, hvorfor jeg gerne vil stå inde for at de holder i vask!

Personalet nede i vuggestuen bad mig endda skrive navnet på hjemmesiden, hvor jeg købte disse mærker, op til de andre forældre på fællesopslagstavlen, da det også gjorde hverdagen lettere for personalet at der var tydeligt og holdbart navn i tøjet. De kunne nemt placere tøjet de rigtige steder ude i garderoben og der skulle ikke dagligt bruges tid på at lede efter glemte/gemte sager for frustrerede forældre, hvor de i stedet kunne være sammen med børnene.. Dette er endnu en god grund til at vælge disse mærker. Hvem vil ikke gerne have at pædagogerne er sammen med børnene i stedet for at rydde op, hvilket jo skal ordnes, men der er jo ingen grund til at bruge unødvendig tid på det. Vel?

Desuden laver Ikast Etiket også selvklæbende adresseklistermærker, som kan bruges til en masse forskellige ting, som du gerne vil kunne finde/få tilbage igen. Dog kan disse mærker ikke holde ved en tur i opvaskemaskinen.

Jeg har indgået et samarbejde med Ikast Etiket og kan derfor finde to heldige vindere i denne give away. Håber du vil være med, da jeg synes det er et par fede ting at vinde, til at gøre dagen lettere på mange måder.

For at deltage i konkurrencen om de to pakker med mærker kan du få:

1 lod, hvis du skriver en kommentar til indlægget her

2 lodder, hvis du også liker Ikast Etiket på facebook lige her

5 lodder, hvis du gør de to ovenstående OG linker til konkurrencen i din sidebar på bloggen eller deler på facebook

(lån gerne billedet)

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5 hurtige på en tirsdag