Vind strygemærker til tøjet og adresseklistermærker

Vinder af goodiebag

Der er én der er meget heldig. Hun vinder nu den 2. give away hos mig – tusind tak fordi du gang på gang deltager.. Det viser sig jo så, at det kan betale sig. Endnu engang har jeg brugt random.org for at trække lod imellem dem der deltog, i alt 59 lodder.

Vinderen blev Camilla med den fine blog Celinas Verden, hvor jeg dagligt følger med – du burde gøre det samme, det er fantastisk!! Camilla var sød at hjælpe mig med at besvare spørgeskemaet og skrev kommentaren: “Har svaret på dit spørgeskema og håber jeg er den heldige.. Kh Camilla”

Jeg skal nu til at gennemgå alle de mange besvarelser jeg fik og glæder mig til at se et overblik, da de kommer til at forme bloggens fremtidige design og funktioner.. Og tusind tusind TAK til alle jer der deltog – det betyder meget for mig!!

Nu vil jeg tage en taske og Lille K med ned i bilen, da vi skal en tur ud i svømmehallen i Gigantium. Glæder mig til en hyggedag med Kornelia! M ligger og koger i sengen, han har besøg af to venner fra Kbh og de var (selvfølgelig!) i Gaden i går – tror de alle vil sætte pris på at jeg forlader lejligheden med K. Håber du får en skøn lørdag!

1 kommentar

  • Hvor er det bare vildt jeg er heldig at vinde igen hos dig.. Glæder mig meget til at modtage gaven.. smil..
    Håber i får en skøn tur i Gigantium…
    Kh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind strygemærker til tøjet og adresseklistermærker