5 hurtige på en tirsdag

Marie Krøyer

Jeg har en helt fantastisk sød veninde der, med meget kort varsel, trådte til som barnepige for Lille K i går, da Martin og jeg havde lyst til en kæresteaften med lækker italiensk mad og biograftur. Og hvilken aften vi havde!
Vi var først på Azzurra og få pizza, pasta og salat med tomat og bøffelmozzarella. Mmm!! Azzurra får kun gode anmeldelser herfra og vi vender gang på gang tilbage, når vi er ude og spise.
Derefter smuttede vi i biografen og så den fantastiske film Marie Krøyer. Det er lang tid siden jeg har set så godt skuespil!! Den var virkelig gribende og jeg var meget opslugt! Dem der endnu ikke har været afsted bør skynde sig!
Nu er jeg lige kommet over på skolen og skal have afsluttet vores nuværende projekt. Derefter er der en individuel opgave der skal laves inden på tirsdag – får lidt travlt i weekenden.
Håber du får en skøn torsdag!

20121025-093223.jpg

3 kommentarer

 • Lyder super hyggeligt 🙂 Og Maria Krøyer er bare en super-god film – Bille August kan stadig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt med sådan en veninde, der bare lige vil træde til 🙂 Kærestetid er bare skønt – og ekstra værdsat, når man har barn:)
  Filmen glæder jeg mig til at se, når den bliver udgivet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver dig ret i at det er super dansk! Skuespil.. Synes tit danske film er falske men lige her er det bare super godt.. Men den var ret lang og kedet mig i mange af scenerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5 hurtige på en tirsdag