• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Hvad giver man til en pige på to år

Vinder af mærker fra Ikast Etiket

Nej nej nej, har haft så meget om ørerne at jeg slet ikke har fået skrevet et indlæg, om de to vindere der blev fundet for lang tid siden efterhånden.

Vinderen af strygemærker blev: Karin Christensen, der skrev kommentaren: “Jeg har en sød veninde med en ligeså sød mor der bor på plejehjem og det sker jo indimellem at tøjet forsvinder sådan nogle steder derfor ville det være en stor hjælp med sådanne mærker i tøjet så jeg krydser fingre og tæerSmutter lige ind og deler din side på facebook. kærlig hilsen karin”

Vinderen af adresseklistermærker blev: Frk. Hansen, der skrev kommentaren: “Uh? Et stort lod til mig tak, sådan nogle kunne jeg virkelig godt bruge.Hilsen Frk. Hansen icon_smile.gif

Vil I ikke begge sende mig en mail med jeres kontaktoplysninger, så jeg kan få sendt dem afsted til Ikast Etiket. (Forvent svar fra mig på mail, hvor jeg bekræfter at have modtaget den, inden 24 timer.. Hvis ikke I gør dette, så prøv lige igen – jeg har åbenbart lidt problemer med min kontaktformular her på bloggen og vil jo gerne at I snart kan få jeres gevinst. Stort tillykke til jer begge – beklager den lange ventetid!

Psst – vinderne blev begge fundet ved hjælp af random.org, men jeg nåede ikke at få taget screenshot.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad giver man til en pige på to år