• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Vinder af mærker fra Ikast Etiket

Trylledej som julepynt

Her til aften fandt jeg pensler, maling og gårdagens trylledejsfigurer. De skulle nemlig males og selvfølgelig skulle Lille K være med. Hun, og jeg, synes det var så sjovt!! Der gik konkurrence i det for hende – vi skulle helst male den samme slags figur og så synes hun det var sjovt at vi et pas gange skulle skifte farve. Der var blevet klistret plastikposer på bordet, for at skåne det for alt malingen. Efter Kornelia er blevet stor er jeg blevet meget opmærksom på, hvor meget vi faktisk mangler en voksdug. Havde ikke troet jeg var voksen nok til en voksdug, men når man har en datter på to der ELSKER at lege med vandfarver, tuscher og alle mulige maleprojekter, så må jeg vist erkende at tiden snart er inde..

Det var skønt at være kreativ sammen med Kornelia i aften og vi hyggede os så meget med det!! Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet og nu mangler de kun at blive malet på bagsiden, hvorefter der skal en silkesnor igennem hullerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinder af mærker fra Ikast Etiket