• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Pakkekalender til 2-årig

Julepynt anno 2012

Vi har herhjemme pyntet op til jul i aften og det var hyggeligt.. Jeg kan mærke at jeg i år ikke orker så meget pynt, så der er ikke kommet så meget op. Det er faktisk bare en masse lys+stager, strikkede nisser (lavet af min mormor), vores gamle “Nøddeknækker” fra Warzawa og så mangler vi juletræet og pyntet derpå. Og selvfølgelig adventskrans og holder til kalenderlys. Det sidste har jeg bestemt Lille K får lov til at lave i ler.. (som Nanna fra børnetime lavede ler i gamle dage.. Kan du huske det?) og der mangler også kun bloklys til adventskransen, så tror jeg må en tur forbi Ikea i denne uge. 

Er der pyntet til jul hos dig? Hvad er der mest af hjemme hos dig? Hjemmelavet pynt, arvet pynt eller er det meste nyindkøbt? Og købes der nyt hvert år? 


I nat, på vej hjem fra byen, fik Martin øje på denne KÆMPE store julestjerne i et vindue. Måtte have et billede. Delte på instagram (brugernavn: kamillamolsen) og har fundet ud af den kan købes i Ikea.. Er jeg den eneste der synes at stjernen ser lidt voldsom stor ud?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pakkekalender til 2-årig