Vinter med en 2-årig

Modellervoks til børn og voksne

Den anden dag fik Kornelia en kalenderpakke med modellervoks i og den skulle selvfølgelig bruges, da hun kom hjem fra vuggestue. Det blev til en hyggelig time med farmand imens jeg lavede aftensmad. Og nøj, hvor løs det som en skøn aktivitet. De rullede med kagerulle, bankede, stak forskellige figurer ud med udstikkere, rullede og legede. Det var vidunderligt at stå i køkkenet og høre dem hygge sig så meget. Hendes modellervoks skal klart findes frem i weekenden.

Bliver der leget med modellervoks hjemme hos dig? Kan du huske du selv har gjort det, da du var mindre?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinter med en 2-årig