December 2012

Toiletsæde til 2-årig

Vi har købt en lille ting til vores store pige.. 

Det er ret spændende for Lille K at skulle sidde på toilettet med det nye sæde, hvilket jo er super positivt i forhold til situationen inden, hvor hun var helt vildt bange og blev stiv som et bræt, når vi løftede hende op for at sidde på toilettet. Nu går træningen ind på at sidde på toilettet i længere tid, så der måske sker noget. Det er jeg lidt spændt på, da jeg overhovedet ikke har nogen idé om, hvordan hun vil reagere. Men indtil videre er det et kæmpe hit og er sikker på at vi har valgt det rigtige sæde.. Der var rigtig mange forskellige toiletsæder at vælge imellem, både med en lille trappe og alle mulige forskellige potter. Vi valgte en simpel hvid model, hvor det er et sæde der sidder fuldstændig fast på vores (selvfølgelig er det nemt at få på og af, men vores datter har sit eget toilet på det badeværelse vores puslebord er på..) toilet, hvilket vi vurderede var bedst i stedet for ét med en lille trappe. Med hensyn til en potte, så må vi sprænge det stadie over, da vi ikke mener at det er godt for nogle af os først at øve det og så derefter at skulle øve på toilettet.
Hvordan går/gik denne fase hos jer? Bruger I potte derhjemme eller er I også hoppet direkte på toilettet?

1 kommentar

  • Vi bruger potte, selvom farmand nægter at tømme den (!)…men hvor er det dog smart med et toiletsæde i de størrelse! Vidste slet ikke at de fandtes…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

December 2012