Barselsbesøg i København

bObles tumledyr – skildpadde

Nøj, hvor har vi været glade for at få lov til at teste dette skønne tumledyr fra bObles. Vi har brugt den til så meget. Blandt andet, når der har været lavet “bObles-bane”, hvor der bliver sat tumledyr frem på en forhindringsbsne, som Lille K så skal igennem.. Nogle gange svære baner, hvor det er bedst at få lidt hjælp og andre gange er det nemmere baner, hvor hun selv tumler, kravler, hopper og smyger sig igennem banen.

Hun bruger dagligt sine tumledyr og denne skildpadde har været brugt meget til at sidde på. Vi synes det er dejligt hun vælger netop dette dyr, da hun, samtidig med at hun tegner, ser tv, bygger LEGO eller læser bog, også øver sin balance. Det er tydeligt at se at hun er blevet meget bedre og der er slet ingen tvivl om at den har styrket hende. Hun er desuden blevet mere modig på skildpadden. Nu sidder hun endda med vilje og svinger rundt på den og hun stiller sig også op på den imens den kan vippe og bruger den som vippe bræt. Dette er endnu for svært uden noget at holde fast i, men hun prøver virkelig. 
Der er kæmpe store anbefalinger herfra på dette tumledyr, da vi alle herhjemme nyder at have det indenfor. Jeg kan endda nogle gange finde på at bruge den, som vippebræt, hvilket fungerer rigtig godt. Nogle gange har vi lagt den sjove skildpadde ovenpå en af de skønne fisk fra bObles’ tumledyr, hvis Kornelia har skulle sidde lidt højere. Vi har både bruge den lille og den store fisk, afhængig af hvor stor højde der kræves.
Har I nogle tumledyr hjemme hos jer? Og hvilken én er så jeres yndling?
?Produktet i dette indlæg er sponsoret. Jeg har modtaget en lignende vare for at kunne teste produktet. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.?

6-stjerner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Barselsbesøg i København