Vind Rosas Kagebog

Vind en tur til New York

Ja, den er god nok – du kan nu blive den heldige vinder af en tur til New York!! Det eneste du skal gøre er at finde en køber til den fedeste lejlighed i Aalborg. Det er altså en findeløn. Du skal altså være bindeled imellem køber og sælger. Findelønnen vil være flybilletter t/r til NY for 2 personer (samlet værdi 10.000,-).

Står du selv og mangler en lejlighed, må du selvfølgelig også meget gerne kontakte Louise. (og sige at du har læst om salget her på bloggen..)

 

Er den ikke bare lækker?

Det er en andelsbolig, på 121 m2, der er beliggende i velholdt ejendom, og har en sund økonomi med gode lån. I baggården er der parkeringspladser som kan lejes igennem foreningen samt cykelskur. Til lejligheden hører der desuden eget vaskerum med vaskemaskine, seperat opbevaringsrum og stort loftrum. Lejligheden er beliggende centralt i Aalborg City, men alligevel tilbagetrukket fra støj og trafik. Med denne beliggenhed er der kort afstand til indkøb, bus/tog, samt Aalborgs gågade -og cafémiljø. Desuden kort afstand til Limfjorden og den nye havnefront. Der er højt til loftet, hvilket giver en skøn rummelighed og nogle lyse rum. Foruden stue og spisestue har lejligheden stort soveværelse med walk-in closet og yderligere et værelse til gæsteværelse eller børneværelse. Funktionelt køkken med alt i hvidevarer samt god skabsplads. Dejligt badeværelse med hvide/sorte klinker, væghængt toilet samt stor separat bruseniche. Stor stue med flotte stuklofter samt skøn lys spisestue med direkte udgang til rummelig udestue og privat flisebelagt terrasse med eftermiddags- og aftensol.

Andelsbevis: 1.044.000,- (udbydes til kun 940.000,-)

Mdl. boligafgift: 2985,-

Mdl. forbrugsudg. a/c: 600,-

Forældrekøb muligt – forælder kan leje til sit barn (eller omvendt) og det er muligt for barnet at få boligsikring.

Skulle denne fede lejlighed være noget for dig eller nogen du kender, så kontakt endelig Louise Lindberg (tlf. 22479780). Og HUSK nu at, hvis du finder den helt rigtige køber, så bliver findelønnen din! Du kan så let som ingenting blive den heldige vinder – det er blot et spørgsmål om lige at undersøge rundt omkring i dit netværk. Du kan jo dele et link til dette indlæg her på facebook, twitter, instagram eller andre sociale medier. Og så bare få dit netværk til at nævne dit navn til min søster, så hun ved, hvem hun skal give findelønnen til. Der er selvfølgelig mulighed for at komme ud og se lejligheden og/eller se flere billeder – hvis dette skulle have interesse, så kontakt Louise på ovenstående telefonnummer. På forhånd held og lykke – jeg håber du finder det helt rigtige match!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind Rosas Kagebog