Fætter BR i Magasin København

Vinder af Rosas Kagebog

Så fik jeg fundet en heldig vinder af den lækre bog “Rosas Kagebog”, som jeg med stor glæde, har kunne udlodde i samarbejde med kitchen4kids.dk.

I alt 51 lodder var med i lodtrækningen og jeg har nu fundet én vinder. Denne blev fundet ved hjælp af random.org.

Det blev Charlotte Amalie Larsen med kommentaren “Feeedt Kamilla .. Lækker konkurrence. Jeg er med :)“, der løb med kagebogen. Vil du ikke være sød og sende mig en mail med din adresse så jeg kan få kitchen4kids.dk til at sende dig bogen?! Stort tillykke. Håber du får bagt nogle skønne kager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fætter BR i Magasin København