Billedbehandling i Photoshop

Weekend i Aalborg med 2-årig

I denne weekend skal Martin arbejde hver nat, så jeg får en weekend, hvor jeg er alene med Kornelia indtil Martin står op ud på eftermiddagen.. Derfor er der nogle ting der skal planlægges lidt, for at det bliver en weekend med overskud på kontoen for os alle tre. I går aftes lavede Martin og jeg så lavet en lille brainstorm på ting jeg kan lave med Lille K. De er sammensat med ting jeg har planer om at jeg skal have lavet i weekenden, hvorfor jeg har planer om at inddrage Lille K i disse planer. Hun er jo to år, så hun kan (og VIL!!) være med til det hele og helst gøre det selv.

 • Svømmehallen i Gigantium
 • Sætte billeder op på Kornelias værelse
 • Tage forskellige ting ned fra væggene på Kornelias værelse
 • Gå en lang tur nede i Øster Ådalen (give fuglene brød)
 • Lave mad til vi (Lille K og jeg) får venindebesøg fredag aften
 • Købe og spille billedlotteri
 • Male vandfarver på kæmpe papirrulle på gulvet
 • Læse, synge og danse
 • En tur på Kunsten og se Kviums udstilling “Real monsters”
 • Flytte om på Kornelias værelse
 • Lave bObles-motorik-bane igennem hele stuen
 • Bage knækbrød og pizzasnegle til madpakker næste uge
 • Tage billedvæggen ned i stuen
 • Købe hængsler og sætte vores fine verdenskort op i stuen
 • En tur i Ikea
 • Lave perlekæder
 • Bygge kæmpe LEGO DUPLO Zoo
 • Ordne vasketøj
 • Rydde op i Kornelias legemad
 • Lave hjemmebiograf med tegnefilm og popcorn
 • Lave trylledej
 • En tur i Jumboland
 • Bage pizza til madpakker næste uge
 • Gøre rent
 • Sortere/rydde ud i mine sko
 • En tur i ZOO

Pyhh.. der er nok at kunne lave i denne weekend, så det er helt sikkert at vi ikke kommer til det hele, men jeg har da i hvert fald ikke en undskyldning for ikke at få tiden til at gå. Jeg synes bare det er skønt at listen er så lang, da vi så kan lave nogle af tingene næste weekend også, hvor vi vil være et sæt hænder mere.

Selvfølgelig skal vi finde tid til at hygge og se Pippi Langstrømpe, hvor der bare skal slappes af i nattøj og med alle bamser og dukker i nærheden. Håber I andre får en dejlig weekend. Hvad skal du lave?

1 kommentar

 • […] Inden afgang skulle Kornelia selvfølgelig lige sige farvel, putte og synge for sin pige-dukke ved navn Martin, så hun kunne sove imens vi var væk. Det er så skønt at se, hvor stor glæde hun har af min gamle Baby Born dukke – den er et kæmpe hit og én af de bedste gaver jeg nogensinde har givet. Turen gik til Østerådalen, hvor vi gav ænderne massevis af brød og kælkede. Kornelia synes det var enormt sjovt at give ænderne mad og hun var slet ikke bange for dem, heller ikke da de pludselig stod hele vejen rundt om hende, hvilket jeg faktisk havde troet hun ville være. Det er helt klart ikke sidste gang vi har været derude. Et andet hit var en hundeskov. Kornelia elsker hunde og her kunne hun stå og hvine, grine og nyde synes af en masse hunde der legede og nød sneen. Efter næsten 1,5 time i Østerådalen trængte vi til at blive varmet godt og grundigt igennem, så det var skønt med en tur i svømmehallen bagefter. Her var vi i et par timer og jeg har aldrig set Kornelia nyde vandet så meget. Det var en vidunderlig tur i svømmehallen, som selvfølgelig blev afsluttet med en banan og nogle kiks i omklædningsrummet bagefter. Listen for weekenden kan du se lidt mere til her.. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Billedbehandling i Photoshop