Sommertøj til pige str. 98

Valentins Dag – velkommen til!

Jeg er egentlig ikke én der kan hidse mig op over Valentins Dag, som mange andre jeg kender kan. Og dette kan de endda gøre uden problemer. Jeg synes det er opreklameret og uden tvivl en tradition der er tvunget frem af blomsterhandlere og chokoladeproducenter, men når det så er sagt, så er det da meget sødt.

Hvad enten man vil indrømme det eller ej, så er der mere fokus på kærligheden. Specielt ude på vores studie, hvor nogle af de internationale studerende har pyntet hele skolen op med hjerter. Der bliver talt om kærlighed, Valentins Dag, kærester, gaver og blomster, hvorledes kærligheden på både den ene og anden måde blomstrer. Privat er jeg slet ikke nede med denne dag – jeg synes det er lidt mere personligt at få blomster en hvilken som helst anden dag på året, men vil selvfølgelig ikke afvise at jeg da selvfølgelig (dem der siger andet, lyver!) ville blive glad for at få blomster eller andet på sådan en dag. Ligeså glad som på alle andre dage. Måske er det meget godt at mænd lige bliver mindet om at forkæle kæresten derhjemme, for ligesom vi piger kan, så glemmer man ofte de små overraskelser i hverdagen, når tøjvask, putteritualer, aftensmad og leg med barnet tager over, men det betyder jo bestemt ikke at man ikke holder af hinanden.

Jeg ser det lidt som mor- og fars dag, hvor vi i min familie har taget den tradition fuldstændig til os. Jeg har altid givet mine forældre gave denne dag, sammen med mine søskende, hvor vi har skrevet søde kort og fået skrevet alle de ting ned som vi jo mener, men slet ikke får sagt så tit som vi bør. Jeg ved at det betyder meget for mine forældre og jeg elsker selv at blive overrasket på mors dag efter vi har fået en datter. Det er da vidunderligt for både Martin og jeg, selvom hun endnu ikke aner hvad der foregår og hvilke gaver hun giver.

Så herfra er der thumps up for denne tradition, selvom den for mig bare minder mig om, hvor heldig jeg er at have en kæreste der elsker mig, som jeg også elsker og som jeg har det mest vidunderlige barn med. Hvad mere kan man dog ønske sig? Holder du Valentins Dag? Hvad synes du om denne tradition?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommertøj til pige str. 98