Vind babybøger fra Helen Lyng Hansen

Menu for madklubben februar

Jeg er helt klar til at madklubben (kun dele af madklubben i dag, desværre), selvom jeg først venter pigerne om en times tid. Det ligner bestemt ikke mig og jeg har den sidste halve time rendt rundt om mig selv, da jeg har en stærk følelse af at have glemt noget ret vigtigt.. Ja dét at været god tid, er ikke en kendt følelse for mig!

Da jeg havde sat det meste ind på bordet (og taget et billede) pludselig opdager, hvad klokken er, må jeg jo sætte al maden på køl og bestemte mig derfor til at slå benene op i sofaen og blogge. Jeg er blevet forvist fra Kornelias værelse, da hun ser dvd med Pippi imens hun sidder i sin seng sammen med Baby Martin (dukken). Jeg kan høre herinde at hun er sød til lige at fortælle dukken, hvad der sker i filmen. “Nu er der helt mørkt”, “Pippi er ikke bange Baby Martin”, “Nu hopper Pippi altså ned”, “De sejler bare”, “Det larmer lidt i ørerne nu”, “Annika råber på Pippi”, “Det er bare for sjov Baby Martin”. Enten kan jeg, ud fra de ting hun fortæller/forklarer dukken, vist godt slå fast at hun er en ret omsorgsfuld pige.. Eller også synes hun selv filmen er lidt uhyggelig og prøver at gøre sig selv til den store.. – det kan jeg da i hvert fald godt huske fra dengang jeg var lille og ikke ville indrømme, hvis jeg var lidt bange.
Men tror nu faktisk mest på det første, da Pippi er den absolutte favorit og Kornelia ELSKER hende.. Og denne film har hun set en del gange. Under alle omstændigheder er det så hyggeligt at sidde og lytte til hendes leg og snak, når ikke hun ved at der bliver lyttet.
Vil lige dele aftenens menu med jer:
Salat med cherrytomat, rødløg og feta
Salat med cherrytomat, friskrevet parmesan, mini snackpeber, feldsalat, stegte mandler
Vilde ris
Svinekød i en mælkesauce med skalotteløg, champignon, brune champignon, portobello svampe
Grønne bønner med svesker og bacon
Snack:
Gulerodsstave
Sukkerærter
Kims chips skruer (bestemte at der godt måtte være lidt usundt til snack, da der ikke er dessert..)
Dip

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind babybøger fra Helen Lyng Hansen