Menu for madklubben februar

Billedlotteri med Barbapapa

I dag var Kornelia med mig en tur i Netto, da jeg skulle have købt en lille overraskelse til dem der ejer den bondegård vi skal besøge på søndag. Jeg glæder mig så meget til at have Lille K med derud og se, hvordan hun reagerer på alle de fine dyr. I denne weekend har vi ikke så meget tryk på, som den sidste alene-weekend vi havde sammen, selvom vi stadig skal en del..

Nede i Netto faldt vi over det flotteste billedlotteri med Barbapapa og Kornelia blev selvfølgelig forelsket med det samme. Det er fredag og det koster kun 30,-, så det røg selvfølgelig ned i vognen. Og hold da op et hit! Vi spillede et enkelt spil sammen og bagefter stod hun selv i over en halv time og talte med brikkerne, fortalte mine forældres hund (en mops der hedder Karla) om alle motiverne på brikkerne, lagde brikkerne på plads igen og hyggede sig så meget! Klart et spil jeg vil anbefale andre der har børn der elsker Barbapapa så meget som vores lille pige. Og ja, billederne ovenfor taler for sig selv – hun synes ikke det var verdens sjoveste at jeg afbrød hendes leg med spillet for at tage et billede. På billedet til venstre står hun og taler lidt med hunden og prøver, men succes, at ignorere mig og telefonens kamera..

Jaeh, sådan kan man jo også sidde og se tv – fjollede pigebarn der nyder fredag med sin mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Menu for madklubben februar