Barselsgave

Bondegårdsbesøg i Jammerbugt

I morgen står formiddagen på bondegårdsbesøg og jeg glæder mig så meget! Jeg var faktisk helt nervøs for om jeg overhovedet kunne finde en gård at besøge, men så pludselig meldte min gamle folkeskoleveninde sig på banen. Hun har både heste, høns, køer, katte, kanin, en hund og både hø og halm til at lege i.

Det er da helt vidunderligt at kunne tilbyde Kornelia en tur på en gård, hvor hun må klappe og fodre forskellige dyr og lege i hø og halm. Endnu bedre er at hun har fået lov til at tage sin dejlige fætter og søde moster med, så vi skal alle fire ud og hygge os med de mange dyr.

I dag har Kornelia og jeg været ude på en meget meget lang gåtur med Karla, hvor vi løb på fodboldbaner, så nogle spille fodboldkamp, skøjtede på is(vand)pytter, snakkede om husene og min lille prinsesse havde så travlt med at fortælle hunden hvor og hvordan den skulle gå, løb sammen med den og grinede af den igen og igen.

2 kommentarer

  • Sød hund ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nyd jeres bondegårdsbesøg – det lyder såååå hyggeligt (:

    SVAR: Tusind tak sødeste Ditte. Det var en rigtig hyggelig tur med mange dyr og meget nysgerrige og overvældede børn. <3 Håber snart på at se dig igen. Var det en god skiferie?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Barselsgave