Tandlægebesøg og dyr regning

Nyt look på bloggen

Der er sket lidt ændringer på bloggen og jeg har endelig fået taget mig sammen til at få lavet et mere simpelt design. Der mangler selvfølgelig stadig nogle småting herinde, men jeg synes at siden sådan overordnet er blevet præcis som jeg ville have den. Med tiden vil jeg selvfølglig sørge for at få lavet alle de små ændringer, men skulle der være nogle funktioner der mangler eller ting der ikke fungerer herinde, så kontakt mig endelig så jeg kan gøre det nemt, overskueligt og behageligt for dig at læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tandlægebesøg og dyr regning