Nyt look på bloggen

Maskine til modellervoks

Der er slet ikke nogen tvivl om at én af de “stille aktiviteter” Kornelia nyder mest er at lege med modellervoks. Hun kan bruge rigtig lang tid på at folde, rulle ud med kagerullen, udstikke med forskellige dyr og former, rulle og klappe/slå i det. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at hun ville ELSKE den skønne modellervoks-maskine fra abcleg.dk, hvor hun kan lave mange forskellige former spaghetti.

I starten skulle hun lige lære at dosere den mængde der skulle ind i maskinen, men hurtigt lavede hun selv lange strimler i alle mulige farver og former. Der er sjovt at se noget legetøj, hvor funktionen af det er så umiddelbar at selv en pige på lidt over to år sagtens kan gennemskue hvor der skal noget ind, hvad man skal gøre for at der kommer noget ud og hvor det så kommer ud henne. Vi vil klart komme til at bruge denne maskine, hver gang Kornelia skal/vil lege med modellervoks, så vi både kan lave figurer med hår, lave “mad” og fede mønstre.

Jeg har lidt indtrykket af at de fleste ting man kan finde på abcleg.dk er specielt udvalgt til at styrke børn. Både i deres fin- og grovmotorik, deres indlæring og deres hukommelse. Der er helt klart skrevet en del fremtidige ønsker ned inde fra deres hjemmeside. Tjek den ud – der findes legetøj online i massevis, for både store os små.

?Produktet i dette indlæg er sponsoret. Jeg har modtaget en lignende vare for at kunne teste produktet. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.?

1 kommentar

  • Sådan en maskine havde mine børn også da de var små. Den var på top fem over favorit legetøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt look på bloggen