Hus og have ønskes

6 musthaves til børnetoilettasken

Vi har strategisk, ift bedsteforældre, nok ikke placeret os sådan helt perfekt. Vi bor i Aalborg, mine forældre ca 50 km. herfra og mine svigerforældre i København, hvorfor vi altid skal have pakket en lille taske, når vi skal afsted. Der er i hvert fald altid pakket lidt basis til Kornelia, selvom det er en enkelt aften hos mine forældre. Man ved jo aldrig. Og med børn er det jo også sådan at, når man ikke har valgt at tage tasken med, så er der pludselig brug for både det ene og det andet.

Derfor vil jeg her vise en lille liste over den 6 vigtigste ting til barnets toilettaske, i hvert fald herhjemme. Og så vil jeg også lige vise, hvad vi derudover altid ender med at slæbe rundt på. Vi havde i sidste weekend pakket Kornelias toilettaske, da vi var i København og den er endnu ikke blevet pakket ud, men er bare stillet ind i puslebordet, så indholdet deri viser jeg lige frem..

6 musthaves til børnetoilettasken

1. tandbørste + tandpasta

2. neglesaks

3. termometer + engangscovers dertil

4. tjærecreme til meget rød numse/zink salve

5. Ceridal creme – en fed creme der er fantastisk imod kulden (ansigtet og hænder)

6. saltvandsampuller/spray

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hus og have ønskes