Maskine til modellervoks

Hus og have ønskes

Jeg drømmer om hus og have – så meget at jeg allerede nu overvejer om jeg skal begynde at plante lidt ud og så bare overtage et stykke have hos min søster og svoger.. De er godt i gang med at totalrenovere bygge nyt hus i Hasseris, meget tæt på os. Det er jo nærmest som at få en kolonihave, hvor jeg så i fremtiden samtidig kan besøge dem. De er endnu ikke flyttet ind endnu, da der stadig mangler en del, så jeg kan i smug så småt begynde at så frø og gøre klar til udplantningen..

Mon ikke også de synes at betalingen for denne jord vil være fint at få i grøntsager? Jeg håber det, for det er det aller tætteste jeg nogensinde har været på at “få” en have.. og den chance lader jeg ikke gå forbi. Måske jeg endda skal have involveret min kære far, så han kan lave nogle plantekasser til mig/dem?

1 kommentar

  • Karen Elisabeth

    Jeg synes det lyder som en rigtig hyggelig ide

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Maskine til modellervoks