6 musthaves til børnetoilettasken

Livet som mor og moster

Om lidt skal jeg være moster for anden gang. Jeg glæder mig så meget!! Det er min søster der er højgravid. Hun har termin 9/4 og da det er anden gang, så kan det jo være når som helst. Og jeg glæder mig!

Synes det er få uger siden, jeg gættede at hun var gravid en dag vi alle spiste sammen herhjemme hos os, men det er det jo så slet ikke. De sidste mange måneder er fløjet afsted og jeg kan slet ikke forstå at han (de kender ikke kønnet, men jeg er sikker på de skal have endnu en dreng..) kommer om dage/et par uger og ikke måneder!

Barselsgaven er blevet købt for længe siden og jeg glæder mig sådan til min søster pludselig ringer, så jeg kan få hentet min nevø. Han skal være hjemme hos os, når hun får veer. Så kan han lege med sin kusine eller sove her hos os (afhængig af tidspunktet på døgnet) imens Louise går rundt med veer og kan slappe så meget af som man nu kan..

Hvor er det dog fantastisk, så meget glæde sådan en lille spunkt kan bringe allerede imens den ligger i maven. Synes alle omkring mig entet er gravide eller lige har født og det er så skønt at være omgivet af sådan nogle vidunderlige guldklumper. Det kan godt være man bliver ældre og er en del tættere på de 30 år end 20 år, så er det da helt vildt pragtfuldt at opleve ens familie og tætte veninder får børn og også beriger mit/vores liv med sådanne skønheder!

Se lige disse to skønne babyer! Der er kun tre uger imellem Kornelia og hendes skønne fætter Gustav, og de har simpelthen HAFT og HAR så meget glæde af hinanden. Fra de var helt små har de nydt hinanden, men det er selvfølglig blevet mere og mere jo ældre de er blevet!

2 kommentarer

 • Else

  De to guldklumper er mine børnebørn – og nu har jeg snart 3 —- HURRA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Det er pragtfuldt når man får børn samtidig med en nær slægtning…

  Min søster og jeg fik 2 drenge med 6 ugers mellemrum, og de har haft SÅ meget glæde af hinanden…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

6 musthaves til børnetoilettasken