Livet som mor og moster

På SU og med store drømme. Alt for store åbenbart

Jeg kan ikke tænkte på andet lige nu end et hus jeg har fundet på boliga.dk. Det er det mest vidunderlige hus til vores familie og indflytningsklart. Det er placeret PERFEKT i forhold til, hvor vi gerne vil bo, men det kan ikke lade sig gøre. Drømmen kan jeg desværre kun se smuldre imellem fingrene på os begge to, da vi desværre har valgt at tage en uddannelse mere. Selvom jeg slet ikke er i tvivl om at jeg har valgt det helt rigtige studie, så har jeg da godt nok svært ved at holde mine drømme på afveje lige nu. Specielt fordi jeg bliver lidt sur over at vi ikke kan låne pengene til et sådant hus.

Efter egne og ret grundige udregninger, så ville det være meget billigere for os at sidde i huset end den lejlighed vi bor i nu, når vi er færdige med at studere. På nuværende tidspunkt ville det, helt seriøst, være det samme. Hvorfor er der ingen banker der kan se det?

Mange gange om dagen, hver evig eneste dag, tænker jeg på hus og have. Ville ønske jeg kunne give Kornelia en sommer i et hus med en have, hvor hun selv kan løbe rundt i stedet for at være nødsaget til at sidde på en altan og lege stille og roligt under overvågning for at hun ikke pludselig kravler over gelænderet. Er spændt på, hvordan sommeren bliver under disse forhold, når hun er blevet så stor og nysgerrig som hun er..

Er jeg den eneste der drømmer om et hus, hvor det overhovedet ikke er indenfor rækkevidde? Jeg ved godt jeg spilder min tid og kræfter, men kan ikke lade være! Specielt ikke, når kæresten er ligeså fuldstændig forelsket i dette hus og beliggenhed som jeg er! Åh..

3 kommentarer

 • Kan godt forstå dig – håber I finder noget andet, der kan lade sig gøre. Det er simpelthen fantastisk (og meget nemmere…) med en have, når man har børn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis i får et familiemedlem til at kautionere for jer, vil banken så ikke låne jer pengene til jer? Så er deres penge jo i sikkerhed, hvis f.eks. Et af jeres familiemedlemmer stiller sikkerhed. Det behøves jo blot være til i er færdige med at læse. Hvad læser i i øvrigt? Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Det tror jeg ikke du er – Og hvad angår at jeres udgifter ville være det samme, så har bankerne det altid sådan…

  Når det kommer til at købe hus, så handler det om at I skal have noget i retningen af en halv milliard tilbage, efter I har betalt jeres regninger – Bankerne går nemlig i allerhøjeste grad med livrem og seler

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livet som mor og moster