• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Top 5 over køkkenmaskiner herhjemme

Børn i bilen

Der er ingen tvivl om at det kan være vildt stressende at få et barn med i bilen, hvis der er utilfredshed af den ene eller anden art på bagsædet. Heldigvis elsker Kornelia at køre bil og det mærkes tydeligt på hende. Hn elsker at høre musik, synger ofte selv sange og snakker løs om alt hvad hun ser på turen. Nogle gange sidder hun også bare og kigger i stilhed. Det nydes også af alle. Her er et billede af vores lille trut, som hun oftest opfører sig i bilen.

Hvordan har du det med at have børn i bilen? Får du stress af gråd og/eller brok eller er du en cool chauffør, som aldrig får svedeture og desperat prøver at synge glade  børnesange for at trøste barnet, imens du bilder dig selv ind at det er en hyggelig køretur?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Top 5 over køkkenmaskiner herhjemme