• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Børn i bilen

Klar til Karneval i Aalborg 2013

I Aalborg er der hvert år et kæmpe karneval der går igennem byen og slutter nede i Kildeparken til en ordentlig omgang fest og ballade. Jeg har en del gange været med til dette karneval, men har efterhånden fået nok af at gå rundt i Aalborgs gader med øl og tis under skoene..

Har du været med til karneval i Aalborg før? Hvad var den bedste oplevelse du har haft til et karneval?

Jeg har alle de gange jeg har været med gået sammen med en del, hvor vi har været klædt ud nogle stykker sammen. Et år var vi klædt ud som Brumbazz fra “Tak for i aften” med Mick Øgendahl og Rune Klan. Det var et kæmpe hit og et stort arbejde at få lavet alle de kostumer ens, så hvis vi havde kendt til gag.dk, så havde vi klart fundet et udklædning herinde. Der er et kæmpe udvalg til meget billige penge, hvor vi helt sikkert ville kunne finde nogle vildt fede dragter og andet tilbehør til et fedt kostume.  

Her er jeg klædt ud som Brumbazz til Karneval 2009

Det populære karneval er igen i år i Aalborg, denne gang den 25. maj, så hvis ikke du allerede har fået ordnet dit kostume, så smut lige ind forbi linket ovenfor og få bestilt den helt perfekte dragt.

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

 

 

 

1 kommentar

 • Pia

  Karneval er virkelig fedt! Jeg overvejer også at tage til det i år igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Børn i bilen