• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Klar til Karneval i Aalborg 2013

Fuldkornspasta i hjemmelavet tomat/grøntsagssauce

Herhjemme har jeg et par stykker der ELSKER pasta, men vi har skåret vores forbrug en del ned og når der bliver lavet pastaretter, så er det fuldkorn der ryger i gryderne. Denne pastaret blev lavet en aften, hvor jeg var alene hjemme med Kornelia. Hun var med i køkkenet, så selvom hun ser og vi snakker om alle de ting der kommer i retten, selv nogle hun ikke kan lide, så bliver de med glæde modtaget, når det er spisetid. Så hiv børnene med i køkkenet – de kan være med fra de er helt små og det er en fantastisk hyggetid.

Indgredienser: (4 pers.)

1 bk. blomme sherrytomater

2 spsk god olivenolie

1 god håndfuld friskrevet parmesan

2 fed hvidløg

1 rødløg

1 revet squach

1 stor håndfuld frisk basillikum

500 g. fuldkornspasta

 

evt. stegt kyllingefilet som tilbehør

 

Fremgangsmåde:

Bring vand i kog og tilbered pastaen i en gryde for sig selv. Alle grøntsager snittes/rives og steges af på panden i olien. Saucen kan med fordel blendes, hvis man har meget kræsne børn eller man putter grøntsager i, som børnene ikke umiddelbart kan eller vil spise.

Tilsidst vendes pastaen i gryden og osten drysses over og vendes i. Kyllignen kan skæres i skiver eller tern og tilsættes retten efter den er blevet stegt på en pande for sig selv. Der kan med fordel rives lidt ekstra parmesan som stilles ind på bordet ved servering.

God fornøjelse!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klar til Karneval i Aalborg 2013