Fuldkornspasta i hjemmelavet tomat/grøntsagssauce

Svinekød med grøntsager og chorizobacon

Jeg elsker at prøve nye retter herhjemme, hvor jeg ikke skal laves mad ud fra en opskrift. Nogle gange går det godt og andre gange skidt. Når retten er blevet en succes, så vil jeg dele dem med jer herinde på bloggen.

Ingredienser: (4 pers.)

500 g. svinekød i tern

50 g chorizo i små tern

1 stort løg

2 fed hvidløg

5 mellemstørrelse gulerødder

500 g. grønner bønner (her er der brugt frost)

2 dl. madlavningsfløde (4%)

brune eller fuldkornsris som tilbehør (retten kan også sagtens stå alene uden ris, tilsæt så i stedet lidt flere grøntsager)

Fremgangsmåde:

Steg svinekøb og chorizo brunt i en wokpande. Løg, hvidløg og gulerødder skrælles, renses og snittes/skæres fint. Kødet tages af panden og løg+hvidløg svitses lyse (uden at tage farve) på panden. Tilsæt gulerødder og hæld kød+chorizo tilbage i panden. Hæld madlavningsfløde i panden og rør let retten rundt. Til sidst tilsættes bønnerne og retten småkoger et par minutter under omrøring. Serveres, når bønnerne er tilberedte. Tilbehør kan evt. være kogte ris.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornspasta i hjemmelavet tomat/grøntsagssauce