New Balance i str. 26

Papkasser som legetøj

Nogle gange kan det være ret kedeligt for Kornelia at være med nede på sin fars kontor, men andre gange kan hun være så heldig at der er kommet varer i kæmpe papkasser, som hun selvfølgelig får lov til at lege med..

Det er utroligt at man bruger så mange tusind kroner på legetøj, når der ksn bruges så lang tid på noget der er så simpelt. Det kan være en papkasse, en vandflaske med nogle sten i, et rør fra enten en toilet- eller køkkenrulle. Mulighederne er mange og jeg nyder at se Kornelia lege rundt med sådanne “genbrugs-ting”, da jeg selv kan huske hvor meget sjov jeg kunne få ud af sådanne ting som barn.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

New Balance i str. 26