Papkasser som legetøj

“Denim” Cloudy Softshell fra Molo

Endelig kan vi tage den super lækre forårsjakke fra Molo i brug nu, hvor der er blevet lidt lunere i vejret.

Vi har været heldige igen – skulle teste denne fede jakke fra Molo og nu har vi endelig kunne bruge den. Efter flere uger på en bøjle er den nu taget i brug for fuld styrke.

Jakken er en softshell-model og den første af sin slags som Kornelia har haft og vi er positivt overraskede. Den er så lækker i kvaliteten, forbliver pæn i stof+farve efter vask og har det sejeste snit. Vi har en pige der ligner sin morfar og mor, hun bliver beskidt med det samme og her vinder denne jakke virkelig point i forhold til de andre forårsjakker Kornelia har haft – den er vildt let lige at tørre af ved uheld og pletterne hænger ikke ved som på andre materialer.

Det er klart en jakke vi skal bruge hele sommeren, som en jakke der bliver givet på, når solens stråler så småt forsvinder på de senere sommeraftener og jeg håber virkelig hun kan passe den sidst på sommer også, da den vil være perfekt som en overgangsjakke i efteråret.

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

 

Næste indlæg

Papkasser som legetøj