"Denim" Cloudy Softshell fra Molo

7 kabale

For en del år siden efterhånden skiftede jeg min kæmpe store og tunge Dell bærbare ud med en ny hvid, super lækker MacBook. Og hvor var det dog helt fantastisk, da jeg først havde vænnet mig til de små forskelle der er på Mac og PC. Pludselig opdagede jeg dog, at muligheden for at tage en spil 7 kabale i mine små pauser pludselig ikke var mulig, da der ikke er 7kabale forinstalleret på en Mac. Jeg måtte finde et sted online, hvor jeg kunne give mig selv et lille break og dét fandt jeg. På 7kabale.dk kan jeg spille alle de spil 7 kabale jeg vil, men den vender 3 kort ad gangen, og jeg vil kun have et! Kender du et sted på nettet hvor der kun vendes ét kort ad gangen?

7 kabale

7 kabale

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Denim" Cloudy Softshell fra Molo