Maven slår knuder og tårerne presser sig på..

Update på samtale i vuggestuen

I morges ringede jeg til vuggestuen. Ville have lavet en aftale med lederen om et møde. Hun ville tale med mig med det samme, så jeg skyndte mig derned inden Kornelia skulle afleveres – det var vigtigt for mig at få stukket en finger i jorden dernede og få talt med både leder og personalet før de fik ansvaret for min datter.

Mødet gik over al forventning!!

Jeg valgte ikke at tage indlægget herindefra med derned, men forklarede det som det stod her. Jeg nævnte alle jeres gode svar og lagde ikke skjul på hverken frustrationer, afmagt, utryghed, skuffelse, vrede eller hvor ulykkelig hele hændelsen egentlig gjorde mig. Lederen var enig, det var fuldstændig uacceptabelt det der skete på legepladsen og efter mødet gik jeg ud for at hilse på KPÆ og sagde at jeg lige ville hilse på og vise fanen for det gode samarbejde.

Alt i alt et rigtig godt møde som blev afsluttet med at jeg hentede K derhjemme. Det var vidunderliger at aflevere en glad pige i vuggestuen der løb hen hen til de andre børn og leg fra første øjeblik.

Alt i alt har det været en rigtig ubehagelig oplevelse med personalet, men der er lagt låg på hele hændelsen og nu må vi se fremad. Alle sammen. Vores primære motivation, herhjemme, for at få et godt samarbejde med personalet er at vores datter ELSKER sin vuggestue, sine legekammerater og de voksne. Det er for hendes skyld det hele og vi vil jo gerne have hun kan blive i det hus hun nyder sådan at være i. Og det er dét vi arbejder på nu!

Psst – da jeg hentede Kornelia i går eftermiddags gik jeg over for at sige hej itl P ude på legepladsen:

K: “Jeg vil bare lige sige ordentligt hej til dig, da jeg har været til møde med lederen i morges og vi har fået talt sammen om hele hændelsen i fredags..”

P: “Og jeg har talt med lederen over middag. Jeg vil gerne beklage for den måde jeg reagerede på, jeg burde ikke have afvist dig på den måde!”

Så det er jo rart at der nu bliver set fremad og ingen af os dvæler ved tidligere hændelser..

foto

2 kommentarer

 • Hvor er det bare godt at høre! Jeg krydser fingre for at hele episoden er lagt bag jer, og at I formår at få et godt samarbejde.
  Og godt at høre, at både P og KPÆ fik givet dig en undskyldning!
  Nu kan I forhåbentlig nyde Kornelias sidste tid i vuggestuen!

  /Janni

  SVAR: Tak for din kommentar. Samarbejdet er allerede blevet bedre, jeg fik et par undskyldninger fra det pågældende personale og de er blevet bedre nu. Det er så rart at finde ud af at det jo virkelig betaler sig at slå i bordet. Det gælder jo mit aller mest dyrebare.
  KH Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej Kamilla,

  Man kommer bare så langt, når man udviser storsind:-). Hvor er det godt at hører, at det hele endte okay.

  Kh Jette

  SVAR: Ja det er dejligt at det har løst sig. Kh Kamilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Maven slår knuder og tårerne presser sig på..