Madplan uge 25

Græsk farsbrød, bagekartofler og sauteret grønt

I går fik vi græsk farsbrød med dertilhørende halve bagekartofler og sauterede gulerødder og grønne bønner. Jeg lavede først en krydderiblanding til de bagte kartofler, hvorefter farsen blev rørt sammen i min elskede Kitchen Aid. Derefter blev der stegt gulerødder og grønne bønner.

Kryddderiblandingen indeholder:

olivenolie, hel peber, fenikkel frø, frisk rosmarin, lidt chiliflager og flagesalt

Farsen:

oksefars (3-7%), en håndfuld smuldret feta ost, en håndfuld hakket frisk persille, 1 spsk ristede sesamfrø, 1 spsk olivenolie, salt + peber og 2 spsk grovvalsede havregryn

forberedelse

De halve bagekartofler blev smurt ind i krydderiblandingen og drysset med noget stødt paprika. Farsen blev formet som et brød i et ildfast fad med en smule olivenolie i bunden, så det ikke brændte fast. Både kød og bagekartofler blev sat i ovnen på samme tid i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 45 min.

mad

1 kommentar

  • Hi there, i read your blog from time to time and i own a
    similar one and i was just curious if you get a lot of spam
    comments? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it’s driving me insane so any support is
    very much appreciated.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madplan uge 25