Skatepark ved Skelagergårdene

Lang kjole til bryllup

Om 14 dage skal jeg til bryllup og jeg har endelig fundet den helt rigtige kjole. Jeg har været lidt presset, da jeg jo ikke har kunne købe noget i vildt god tid, da jeg skulle tænke meget på størrelsen. Jeg tog en beslutning, som jeg er sikker på jeg bliver rigtig glad for til brylluppet. Der er slet ingen tvivl om at jeg kan passe den her, jeg skal ikke vise ben og jeg kan have den på ligemeget hvordan vejret bliver.

kjolen

Jeg har købt en mørkeblå habitjakke og brune ballerinaer dertil, men jeg har ingen idé om, hvilke smykker jeg skal have på.. Mit hår er der også nogenlunde styr på, men jeg er lidt i tvivl om jeg selv kan ordne det på dagen?! Mere om håret en anden dag, jeg kunne nemlig godt bruge et råd eller to..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skatepark ved Skelagergårdene