Man skal ikke græde over spildt mælk

Når børn får medbestemmelse..

Nogle gange gør man noget dumt.. som for eksempel at give sin datter lov til selv at vælge sin paraply. Vi hænger nu på en pink sag med krone og hele svineriet. Kornelia ELSKER sin paraply, så vi ser igennem fingre med at den på ingen måde falder i vores smag. Hun har den ofte med på turen ned i vuggestuen om morgenen og har stolt vist den frem dernede, men vi tager den med hjem hver morgen, da vi har talt med hende om at det jo godt kan være at den går i stykker, hvis nogle af de andre børn finder den ude i garderoben og gerne vil se den. Det forstår hun udemærket godt og sagde, så sent som i morges; “Husk lige at tage min paraply med hjem mor – jeg bliver jo bare så ked af det, hvis de andre børn får den til at gå i stykker, når de vil se den. Og de vil de altså mor.” Haha – jeg elsker det lille troldepus!

regnvejr

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Man skal ikke græde over spildt mælk