Vædderen med Dirch Passer

Tøj til vuggestuen

I går badede Kornelia på altanen i sin sandkasse, da der endnu ikke er kommet sand i den, da hun kom hjem fra vuggestue.. I onsdags havde hun små shorts, en t-shirt og ingen strømper på i sine sandaler (ja ja, ved det godt, men små børn må altså godt have strømper på i sandalerne.. ikke?) og i dag havde hun termojakke og sneaks på, da hun blev afleveret. Hvad sker der lige for vejret?

sandaler

Jeg elsker den danske sommer, men jeg ville ønske der var lidt mere stabilitet i den – det er jo ikke til at vide, hvad man skal have på om morgenen, da vejret kan vende 180 grader i løbet af et par timer. Så nede i Kornelias garderobe i vuggestuen står der både, sandaler, sneaks og gummestøvler. Der hænger et sæt regntøj, en fleecejakke og et sæt termotøj og tre forskellige solhatte, afhængigt af, hvor varmt der er?! Og i kassen med tøj er der alt lige fra shorts, kjoler, leggings og wifebeaters til jeans, langærmede t-shirts og et par hættetrøjer. Jeg er jo nødt til at fylde op på den måde, da jeg jo gerne vil undgå at slæbe en hel sæk tøj frem og tilbage hver dag for at være sikker på hun er dækket helt ind i løbet af en dag..

Hvor meget har dit barn til at ligge nede i sin institution? Jeg synes det kan være en jungle at have to ting af noget af det, så dét behøver man ikke tage med hjem til weekenden, hvor noget af det hører til nede i vuggestuen..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vædderen med Dirch Passer