• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Tøj til vuggestuen

Feriehygge 

Det er vidunderligt at have sommerferie.. Jeg har både fået hygget med hjemmelavet brunch herhjemme med en dejlig veninde, vi har haft besøg af én af Martins venner fra København, Kornelia har nydt den ekstra tid når vi handler hvor hun har fået lov til at prøve bilerne, kigge lidt længere tid på legetøjet og der har været tid til at slentre rundt. 

Jeg har brugt lidt tid på at forberede noget underholdning til vores søde venners bryllup, hvor der er blevet klippet hjerter og købt ind til et tømmermænds-kid der stod i lejligheden til dem til dagen efter brylluppet. 

Jeg laver et indlæg om brylluppet en anden dag.. Dét var fantastisk!!

Næste indlæg

Tøj til vuggestuen