• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Voksipose til vinterbarn

Ammetøj og smukke kjoler

Om kort tid skal jeg, forhåbentlig, tage hul på et halvt års tid med amning af vores lille pige. Jeg glæder mig og ser frem til denne periode, hvor jeg håber at kunne være helt i symbiose med den lille ny. Og jeg glæder mig endnu mere nu, da jeg har fundet den skønneste hjemmeside der sælger de blandt meget andet sælger de smukkeste ammekjoler.

kjoler

# ammekjole i sweat # ammekjole med bindebånd

Billeder er lånt fra hjemmesiden.

Da jeg ammede Kornelia synes jeg ikke kjolemarkedet var så godt.. hvis man ville have en smuk og lækker ammekjole var man oppe i en prisklasse der var enorm og stadig skreg kjolen AMME-kjole. Ellers var alternativet kjoler i store størrelser (så man nemt kunne hive ned/åbne op) fra de lidt billigere butikker med stangtøj, men her synes jeg hurtigt man mistede formen på kjolen og endte med at ligne en træt mor i Lunas telt. Du kan se hele det lækre udvalg og finde en ammekjole her.

Der er meget andet end lige ammekjoler på siden youandyou.dk, så er du ammende eller gravid, så smut ind forbi siden og se alle de smukke styles. Her er alt fra smarte ammetoppe til vidunderlige løse bukser, der samtidig med at være dejlige at have på er flotte og kan give enhver garderobe et pift.

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Voksipose til vinterbarn