• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Gymnastik for børn i Aalborg

Drømmevinterjakken er fundet

Hvis jeg havde ubegrænsede penge til at købe en ny vinterjakke i år, så ville jeg uden tvivl købe denne lækre sag. Har de sidste dage været sengeliggende med ekstrem tør og MEGA irriterende hoste, og haft rigelig med tid til at surfe rundt på nettet og blive inspireret..

jakke

Billedet er lånt på www.campz.dk

Den er simpelthen bare så flot. Jeg vil gerne have en rigtig varm dunjakke, som samtidig er stilren og slankende. Til vinter, når jeg skal gå rundt med Lillesøster på lange gåture, for at få graviditetskiloene af mig, så ville det da være VILDT lækkert med en jakke der er varm. Både på overkroppen, men som også går ned over bagen. Jeg synes nemlig at jeg fryder aller mest, hvis først jeg bliver kold på det nederste af ryggen. Selvfølgelig er det en dyr jakke og jeg kommer heller ikke til at eje én jakke der koster så meget, men heldigvis kan ingen tage drømmene fra mig. Er helt sikker på at jeg også finder en lækker vinterjakke i gemmerne, som jeg ikke kan huske fra sidste år.. Og så måske NÆSTE år bliver finanserne, eller prioriteringen, til at købe en ny vinterjakke.. Dog stadig ikke i denne prisklasse. Men jeg har desværre erfaret at man altså nemt KAN købe en vinterjakke for billigt og så er det ret vigtigt at købe i en kvalitet der kan holde til daglig brug..

1 kommentar

 • Else

  Den er billigere hos smartgirl. Modström har en der ligner. Den er også flot og kun halv pris.

  SVAR:
  Ja den er billigere nogle andre steder på nettet og er også ret vild med jakken fra Modström som du nævner..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gymnastik for børn i Aalborg