• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Drømmevinterjakken er fundet

Kamerataske fra Golla

Vi har fået nye kamera herhjemme. Det er en lækker lille sag fra Canon, et 100D. Det har en super fiks lille størrelse, hvorfor vi er sikre på at vi får det meget mere med rundt end vores forrige 1000D. Og en ekstra funktion, bland mange andre forbedringer er, at dette lille vidunder også kan bruges som videokamera. Jeg glæder mig til at lære det ordentligt at kende, da jeg helt sikkert kommer til at have dette kamera mere med rundt end det forrige. Vi har i dag fået købt en ny kamerataske. Endelig. Vi har åbenbart to helt forskellige krav og opfattelser til sådan en taske herhjemme. Martin er egentlig lidt ligeglad med, hvordan den ser ud – bare den passer på kameraet. Og han har da ret i at det skal være en taske der giver optimal støtte, men så er vi altså heller ikke enige længere. Når det kamera vi har fået er så lille at vi kan have det med rundt til stort set alt, så skal det jo også være i en taske vi begge gider at gå med.

kamerataske

Så vi blev begge glade og lettede, da vi fandt den smukke brune taske fra Golla. Jeg synes den er en mange mange gange flottere til sådan et lille kamera end de store sorte tasker. Til vores tidligere kamera passede den der “fotograf-taske”, da det var et stort kamera, men til dette ville det se ud som om vi prøvede at skjule et lille lommekamera i en lidt for stor taske, selvom vi valgte en taske i den rigtige størrelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Drømmevinterjakken er fundet